غذاهاي حاوي ريبوفلاوين
 استفاده از سيب زميني براي جلوگيري از بخار كردن شيشه اتومبيل
تيره شدن رنگ مو
نكات خوب حرف زدن
بهترين حركات شكم و پهلو
	ارائه ي خوب
یکشنبه ۲۶ اسفند ۰۳

غذاهاي حاوي ريبوفلاوين

 


ويتامين B2 كه به عنوان ريبوفلاوين نيز شناخته مي شود، يكي از هشت ويتامين B است. در سال 1879 توسط Blyth كشف شد و در سال 1933 توسط Kuhn ، Gyorgy وWagner جدا شد. داشتن عملكردهاي مهم متعدد، براي سلامتي بسيار مهم است. اين ماده در واكنش هاي آنزيمي كه ويتامين هاي ديگر را فعال مي كند نقش عمده اي دارد و درست مانند ساير ويتامين هايB كمپلكس در توليد انرژي شركت مي كند.

 

اكنون خواهيم ديد كه چه غذاهاي حاوي ويتامين B2 را بايد به برنامه غذايي خود اضافه كنيد تا احساس خوبي داشته باشيد و سالم بماند.

ويتامين B2 چيست؟
ريبوفلاوين يك ويتامين محلول در آب است به اين معني كه از طريق جريان خون منتقل مي شود. بدن اين نوع ويتامين را ذخيره نمي كند اما مقدار اضافي آن را با ادرار دفع مي كند.

بنابراين بايد غذاهاي سرشار از ريبوفلاوين را در برنامه غذايي روزمره خود قرار دهيد. ويتامين B2 مؤلفه اي از دو كوآنزيم (فلاوين مونوكلئوتيد و فلاوين آدنين دينوكلئوتيد) است كه نقش مهمي در متابوليسم چربي ها، داروها و استروئيدها دارند. آن ها همچنين نقش مهمي در توليد انرژي بدن دارند.
ادامه مطلب...

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.